mandag 24. januar 2011

Erfaringar frå januar

Ved utgangen av januar er det tid for å konkludere med at vi alle har lært to viktige ting denne månaden.

1. Å gje opphald til Maria Amelie eller andre papirlause flyktningar trugar rettstaten og lagar farleg presedens for framtida.
2. Å vedta det mest omfattande overvakningsdirektivet sidan krigen samsvarar derimot med prinsippa i rettstaten, og sett sjølvsagt ingen farleg standard for kva som er greit å gjere.

Denne runden med livslang læring er sponsa av statsministerens kontor. Takktakk.

1 kommentar:

  1. Utgangen av Januar? Det er fremdeles en uke igjen, men dere sosialister er jo alltid forut deres tid, så da så.

    Å gi opphold til den Linge helt feilaktig kaller 'Maria Amelie' og andre illegale immigranter - utenom lov, utenom hjemmel, utenom forskrift, uten legislativ behandling, er en trussel mot rettsstaten. Det må også sosialistspirrevipper klare å se. Ønsker dere virkelig en presedens som lar statsminister Jensen ignorere Norges lover? Antagelig ikke, så tenkt litt grundigere gjennom dette uholdbare standpunkt, ta lærdom og trekk den riktige konklusjon.

    Datalogging er i prinsippet ikke overvåkning, og hvis 'kjørereglene' er satt opp riktig burde det, i prinsippet, ikke være et problem med dette direktivet heller. Selv en blind høne kan finne korn; Hallgeir Langeland har rett. Datalagringsdirektivet, i sin nåværende form, bør ikke implementeres.

    SvarSlett