mandag 18. oktober 2010

Draumen om KrF

I følgje VG drøymer AP-Støre om KrFs Knut Arild Hareide om kvarandre. Fine greier. Tanken på at silke-Jonas og tøffe-Hareide i kompaniskap skal kjempe saka til okkuperte palestinarar, diskriminerte homofile og kvinner som vil bestemme over eigen kropp kringom i verda gjer det nok like greit å røyste SV ved neste val også.

3 kommentarer:

 1. SU sier de vil at kvinner skal bestemme over sin egen kropp, men går samtidig inn for en aldergrense på 20 år for silikonpupper.

  Hykleriet i Sozi Jugend kjenner ingen grenser.

  SvarSlett
 2. Hva mener du om Turid Lilleheies uttalese om at LOs organisasjonskultur innad er lite preget av likestilling, at hun selv har opplevd å blitt offer for hersketeknikk og at det er en mannsdominert kultur? Jeg tenker i forhold til at LO er en viktig samarbeidspartner med SU og SU er en feministisk organisasjon.

  SvarSlett
 3. Vel, det er då betre at KrF samarbeider til venstre enn til høgre. Sjølv om det hadde vore endå betre om fleire hadde gjort som Jan Oddvar Skisland og meldt overgang til for eksemple Arbeidarpartiet. Det er jo mykje SV og KrF har samarbeidt eller kan samarbeide om.

  KrF syg når det kjem til Israel sine herjingar, men haldninga deira til homofile og abort er nok eit mindre problem. Dette er kampar som venstresida alt har vunne, og sjølv KrF har nok alt innsett at dei ikkje kan få oppheva abortlova eller ekteskap for homofile, uavhengig om dei gjeng i kompaniskap med Ap eller Høgre.

  SvarSlett